Mrt

Rehberlik Servisimizin “Üniversite Tanıtım Etkinliklikleri” kapsamında düzenlemiş olduğu Bilgi Üniversitesi Santral Kampüs gezimizi 11 ve 12. sınıflarımızla gerçekleştirdik. Servis desteği için @tuzlabelediyesi’ne, oldukça keyifli tanıtım için @bilgiofficial’a teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 106. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü için okulumuzda anma töreni gerçekleştirildi.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri Kapsamında Okulumuzda Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi.

Mrt

24 Şubat 2024 tarihinde Liseler Arası Bowling Turnuvasına okulumuz adına katılan “Biz Kısaca SD “ takımı 19 okul arasında 4. gelmiştir. Okulumuzu temsil eden öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

“Bayrak Töreni Okul Buluşmaları” kapsamında Tuzla Belediye Başkanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz okulumuzdaydı.

Şbt

Okulumuzdaki kulüp etkinliklerinden kareler

Şbt

Okulumuz da Pazarlama ve Perakende ,Ulaştırma Hizmetleri, Muhasebe ve Finansman ve Adalet Alanı öğrencilerine 19-20 Şubat 2024 tarihlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Alan öğretmeleri, tarafından verilmiştir.