İSTANBUL / TUZLA - Tuzla Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Stajyer Öğrenci Talebi

Meslek liselerinde öğrenim gören öğrenciler 12.sınıfta işletemelerde beceri eğitimine (staj) giderler. Bu uygulamayla öğrenciler okulda aldıkları mesleki bilgileri işyerlerinde uygulama fırsatı bulurlar. Öğrenciler haftada 3 gün (Pazartesi, Salı, Çarşamba veya Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri) staja giderler. Staj süresince öğrencinin sigortası okul tarafından yapılır. Stajyer öğrenciye en az asgari ücretin %30´u kadar ücret ödenir.

Staj okulun açılmasıyla başlar ve okulun kapanmasıyla sona erer. Bu kapsamda önümüzdeki eğitim öğretim yılı için stajyer öğrenci talebi olan işletmelerin ekte sunulan formu doldurup iletişim bilgilerinden okula ulaştırmaları gerekmektedir. Stajyer öğrenci talebinde bulunacak işletmelerin  taleplerini okula ulaştırmaları sürecin sağlıklı işlemesi açısından önemlidir.

Okulumuzda Muhasebe Finansman-Bilgisayarlı Muhasebe Dalı, Ulaştırma Hizmetleri - Lojistik Dalı , Pazarlama Perakende-Sigortacılık Dallarında,Adalet Alanı-Zabıt Katipiliği Dallarında eğitim verilmektedir.

İrtibat Kişileri :

Selim ÖZTÜRK - Koordinatör Müdür Yardımcısı

Emine Çiçek KAYA - Ulaştırma Hizmetleri Alan Şefi

Mikail Kamışlı - Muhasebe Finansman Alan Şefi

Abubekir Pulat - Pazarlama Perakende Alan Şefi

İsa GÜZEL - Adalet Alanı Şefi

Telefon : 0 216 493 70 60

Faks     : 0 216 392 70 01

e-mail   : sdemirel.ticaretlisesi@gmail.com

Stajyer Öğrenci Talep Formu için tıklayınız.

Yayın: 24.12.2021 - Güncelleme: 31.05.2023 13:04 - Görüntülenme: 1532