İSTANBUL / TUZLA - Tuzla Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

LOJİSTİK SEKTÖRÜNDE STAJ VE İSTİHDAM TOPLANTISI

İstanbul Ticaret Odası Ulaştırma Hizmetleri Bölümü öğrenci ve öğretmenlere yönelik önemli bir etkinliğe imza attı. Lojistik sektöründe staj ve istihdam fırsatlarını ele alan toplantı, büyük ilgi gördü.

Toplantıya, Okul Müdürümüz Serkan Bağıbala ve Ulaştırma Bölüm Şefimiz Emine Çiçek Kaya liderliğinde katılan öğrencilerimiz Nida Serdaroğlu ve Gamze Sarıbaş, sektördeki son gelişmeleri ve kariyer olanaklarını yakından takip etme fırsatı buldular.

Ulaştırma Hizmetleri Alan Şefimiz Emine Çiçek Kaya toplantıda söz alarak sektöre dair değerli düşüncelerini paylaştı.İstanbul Ticaret Odası'nın düzenlediği bu değerli toplantı, öğrencilerimize lojistik sektöründe kariyer yapma ve staj yapma fırsatları hakkında kapsamlı bir bakış sunarken, öğretmenlerimize de sektörün talepleri ve beklentileri hakkında güncel bilgiler aktardı. Katılımcılarımız, sektör temsilcileriyle bir araya gelerek, gelecekteki iş fırsatlarına dair fikir sahibi olma şansı elde ettiler. Ayrıca, lojistik sektöründe başarılı bir kariyer için gereken yetenekler ve beceriler konusunda da bilgi edindiler.

İstanbul Ticaret Odası'na ve organizasyonu gerçekleştiren tüm yetkililere, bu değerli toplantıya katılarak öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bu önemli fırsatı sunmalarından dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kariyer gelişimine

katkı sağlayacak bu tür etkinliklerin devamını dileriz.

29-03-2024

Yayın: 29.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 10:12 - Görüntülenme: 41