May

Bugün çevre halkı için okulumuzda “Kızılay Kan Bağışı Kampanyası” düzenlenmiş ve Genç Kızılay Tuzla Şubesi tarafından öğrencilerimize seminer verilmiştir.

May

Nis

Rehberlik Servisimizin planlamış olduğu “Hızlı Okuma Semineri” Piri Reis Üniversitesi Öğretim Görevlisi Betül SOLMAZ tarafından gerçekleştirilmiştir.

Piri Reis Üniversitesi’ne ve Hocamıza değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Mrt

Rehberlik Servisimizin “Üniversite Tanıtım Etkinliklikleri” kapsamında düzenlemiş olduğu Bilgi Üniversitesi Santral Kampüs gezimizi 11 ve 12. sınıflarımızla gerçekleştirdik. Servis desteği için @tuzlabelediyesi’ne, oldukça keyifli tanıtım için @bilgiofficial’a teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 106. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü için okulumuzda anma töreni gerçekleştirildi.