Nis

Okulumuzda hazırlanan eTwinning projelerinden Muhasebe ve Finansman alanında  Fadime YILMAZ öğretmenimiz tarafından yürütülen '' Muhasebeden Korkma,Yarışmaya Tıkla'' ile yine okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Sema URALÇİN TOPÇU tarafından yürütülen "Sanatla Doğayı,Doğayla Sanatı Keşfediyoruz" adlı projelerimiz Tuzla eTwinning Öğretmen Akademileri Proje Yaygınlaştırma Seminerinde 27.04.2022 saat 21:00'da tanıtılacaktır.

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Sema URALÇİN TOPÇU tarafından yürütülen "Sanatla Doğayı,Doğayla Sanatı Keşfediyoruz" adlı eTwinning projesin kapsamında "Öykünün Pastoral Hali" konulu söyleşi ,yazar ve şair Mustafa UÇURUM'la çevrim içi olarak gerçekleştirdi.

Ara

E – Safety, okulumuzda dijital bir araçların güvenilir bir şekilde nasıl kullanılacağını kapsayan bir harekettir. E - Safety Etiketi 2012 yılında başlatılan bir Avrupa Okul Ağı girişimidir. Amacı, Avrupa okullarına ve genişletilmiş okul ekosistemine katkı sağlamaktır. Avrupa çapında öğretmenler, okul müdürleri, BİT koordinatörleri ve okul personeli için çevrimiçi bir ortam ve topluluk yaratmaktır.

Tuzla Süleyman Demirel MTAL, yaptığı çalışmalarla bu toplulukta yer almış ve E-safety Bronze Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Ara

Okulumuzun Muhasebe ve Finansman alanı, öğretmenimiz Fadime Yılmaz rehberliğinde, "MUHASEBEDEN KORKMA, YARIŞMAYA TIKLA" adlı e-twinning projesine ortak olmuştur. Aralık- Mayıs ayları arasında yapılacak olan proje ile öğrencilerimiz,  Pandemi döneminde Muhasebe derslerinde oluşan eksiklikleri digital ortamda yarışarak ve eğlenerek tamamlayacaklardır.